Kalustesuunnittelu

Suunnittelu ja toteutus avaimet käteen


Teemme ravintoloiden ja kahviloiden suunnittelua konseptista valmiiseen toteutukseen. Suunnittelemme ravintolan sielun ja tunnelman asiakkaan toiveiden mukaan.

Autamme visuaalisen tilan miettimisessä perustettavalle ravintolalle tai luomme uuden konseptin toimivalle ravintolalle. Oleellisia kysymyksiä suunnittelussa ovat: miten halutaan, että asiakas kokee tilan ja miten tilan pitää toimia asiakkaan näkökulmasta? Miten eri työntekijät toimivat ja mitä he tarvitsevat, jotta työ sujuu?

Tilojen suunnittelu lähteekin usein käytännöllisyydestä, toimivuudesta ja esteettömyydestä. Sen jälkeen on helppo lisätä tilaan visuaalinen ilme ja pinnat ilmentämään haluttua mielikuvaa. Keittiöissä on omat vaatimuksensa ja salissa omat. Molemmissa meillä on vankka kokemus ja voimme antaa näkemystä toimivista ratkaisuista. Asiakastiloissa, keittiössä ja säilytystiloissa vaadittavat määräykset tulee ottaa huomioon ja materiaalien täytyy toimia, olla helpot puhdistaa ja kestää kulutusta. Kun pääsemme mukaan projektin aikaisessa vaiheessa, myös rakennustekniset asiat pystytään ottamaan huomioon jo heti suunnittelun alussa.

Sisustuksen lisäksi suunnittelemme ja toteutamme erikoishuonekaluja puusepän verstaallamme tilaan millilleen sopiviksi valmiiksi asennettuina.